Vi kommer inte att använda material från någon upphovsman utan tillstånd. Om vi använder en bild är det med Creative Commons licens, vi beskriver den av de sex olika licenserna som bilden får användas under, anger upphovsmannen och länkar till den sida där vi hittat materialet.

Vi arbetar en hel del med green screen och lånar då bilder och filmer från Pixabay. Pixabay skriver Alla bilder och filmer på Pixabay släpps fritt från copyright under Creative Commons CC0. Du får ladda ner, ändra, distribuera och använda dem royaltyfritt till vad som helst, till och med i kommesriella sammanhang. Vi är noga med att uppge upphovsman när sådan finns och länka till bilden och ange licens till de bilder och filmer som vi använder från Pixabay till green screen.

Mer information om creative commons: Hur använder man creative commons?

Vårdnadshavare har skriftligt gett sin tillåtelse till att deras barn får finnas med på foto och i film.

Eftersom vi är abonnent på Picto online och Tecken som stöd/Ebba editor får vi använda pictogram bilder och tecken bilder här på bloggen.  Om inte annat anges så kommer musik och ljudeffekter på webbplatsen  från iMovie.

Materialet på den här webbsidan får användas under licensen:

Skärmavbild 2016-01-04 kl. 20.24.14

Licensen innebär innebär att  du får fritt använda, sprida, kopiera och bearbeta innehållet på vår webbplats så länge du talar om att det kommer från Ljustawebbarna.